top of page

OVER ONS

Feest Communie-10.jpg
MATHIAS BERGEZ
pasfoto%20mathias_edited.jpg

Mathias - geboren en getogen in Ruiselede - studeerde in 2010 af als leerkracht lichamelijke opvoeding en natuurwetenschappen. 

Reeds meer dan 10 jaar geeft hij vol passie en bevlogenheid les. 

Daarnaast was hij ook monitor bij Kazou, trainer bij meerdere volleybalclubs (onder andere Pervol), organisator en monitor van sportkampen binnen BVLO en dompelde hij kinderen om tot ware zwemkampioenen. 

In zijn vrije tijd volleybalt Mathias ook zelf, laat hij een skireis niet aan zijn neus voorbij gaan en slaat hij een balletje in de plaatselijke tennisclub CCR. 

STEPHANIE DUJARDIN
Pasfoto Stephanie - kopie.jpg

Stephanie - afkomstig uit Izegem - studeerde in 2011 af als leerkracht economie - informatica en in 2015 als Master in de handelswetenschappen. 

Reeds meer dan 10 jaar geeft ze les aan onder andere leerlingen uit het secundair en studenten uit het hoger onderwijs. Naast een job in het onderwijs, is ze ook verantwoordelijk voor interne opleidingen van projectconsultants Lifeworx.

Daarnaast was ze ook Chiroleidster en monitor van diverse taal- en sportkampen. In haar vrije tijd danst Stephanie in een wedstrijdteam, laat ze een skireis niet aan haar neus voorbij gaan en slaat ze een balletje in de plaatselijke tennisclub CCR. 

Met hun hart voor bewegen staan de organistoren van deze sportkampen samen met hun enthousiast team van gediplomeerde lesgevers helemaal klaar om jouw kinderen de tijd van hun leven te laten beleven!

bottom of page